ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

-Με αντικαταβολή (για παραγγελίες εντός Ελλάδος με χρέωση 1,90€)

-Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας σας.

-Με τραπεζική μεταφορά στους παρακάτω λογαριασμούς:


ΚΕ Artisan Coffee Roasters

Eurobank
Iban: GR2402603650000450200446269

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Iban: GR5001107940000079400596098

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές Προϊόντων είναι αποδεκτές υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:


-Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, επικοινωνήσατε με την ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε είτε τηλεφωνικά στο +30.2651607219 είτε ηλεκτρονικά με e-mail στο «info@kofimicroroastery.gr» ή γενικά με κάθε έγγραφο τρόπο, αναφέρατε τα στοιχεία της παραγγελίας σας, υπαναχωρήσατε από την αγορά των προϊόντων σας και ζητήσατε επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση με προϊόντα ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε ίσης αξίας (εξαιρούνται τα προϊόντα προσφορών) ή την έκδοση δωροκάρτας ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε ίσης αξίας.


 -Τα προϊόντα προς επιστροφή είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να τα έχετε αποσφραγίσει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους.


– Τα προϊόντα προς επιστροφή συνοδεύονται από φωτοτυπία του παραστατικού αγοράς τους, δηλαδή της απόδειξης λιανικής πώλησης.

Εφόσον πληρούνται όλες οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις, βαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων και μόνο εφόσον είναι σε διαδικασία αποστολής ή στην κατοχή σας.


Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

 ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε 
Στργου. Κατσιμήτρου 4, 4
45444 Ιωάννινα
 Ελλάδα

.

Αποκλείονται επιστροφές προϊόντων στις περιπτώσεις α’ («προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων») και β’ («προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση») του άρθρου 3 του Νόμου 2251/1994.Σε περίπτωση ελαττώματος που δεν οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε είτε τηλεφωνικά στο +30.2651607219 είτε ηλεκτρονικά με e-mail στο «info@kofimicroroastery.gr» ή γενικά με κάθε έγγραφο τρόπο εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την παραλαβή του προϊόντος και να μας αποστείλετε με e-mail φωτογραφία του προϊόντος στην κατάσταση που το παραλάβατε. ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε βαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων. 

Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών επιλέγετε επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση με προϊόντα ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε ίσης αξίας (εξαιρούνται τα προϊόντα προσφορών) ή έκδοση δωροκάρτας ΚΕ Artisan Coffee Roasters Ο.Ε ίσης αξίας.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0